OFFICIEEL INSCHRIJVEN

LET OP!
1. Officieel inschrijven kan tot 11 april 23:59 uur! Alle inschrijvingen worden geïnventariseerd en uiterlijk 16 april verneemt u via de makelaar of er voor u een woning is gereserveerd. Indien op dat moment nog geen woning voor u kan worden gereserveerd, dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

2. Ook als u zich bij de voorinschrijving heeft aangemeld en dus een “vroege vogel” bent, dient u zich via deze pagina officieel in te schrijven. 

Officieel inschrijven, hoe werkt dat?

U heeft de pagina met het digitale (officiële) inschrijfformulier van de Buitenkans bereikt. Middels dit digitale formulier krijgt u de mogelijkheid zich in te schrijven voor een van de woningen. Het formulier dient digitaal ingevuld te worden en verstuurd te worden door op de knop “verstuur” onderaan deze pagina te klikken. U krijgt vervolgens per mail een bevestiging van uw inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht.

  Wat betekent een voorbehoud van financiering?

  Indien u ‘nee’ aangeeft bij de vraag of u bij aankoop van de nieuwbouwwoning een financieringsvoorbehoud nodig heeft, betekent dit het volgende:

  1. U bent er zeker van dat u de aan te kopen woning kunt financieren en heeft uzelf in het voortraject al georiënteerd op uw mogelijkheden.
  Wellicht beschikt u over voldoende eigen middelen, heeft u bijvoorbeeld reeds een passende hypotheekofferte van uw financier of weet u dat u die passende offerte zonder problemen zult ontvangen.

  2. In de te ondertekenen koop-/ aanneemovereenkomst wordt opgenomen dat de overeenkomst wordt aangegaan zonder financieringsvoorbehoud. De aankoop kan dan niet worden ontbonden op grond van het niet verkrijgen van financiering.

  3. Indien meerdere geïnteresseerden zich hebben ingeschreven voor hetzelfde bouwnummer, wordt er rekening gehouden met het antwoord van de vraag of u wel of geen finanancieringsvoorbehoud nodig heeft.

  Indien u bevestiging van de financieel adviseur heeft kunt u die hieronder uploaden. (max. 4mb)

  LET OP! Bij deze officiële inschrijving is het van belang om per hierboven aangegeven voorkeur óók de door u gewenste varianten aan te vinken. Met deze inschrijving committeert u zich aan de varianten zodat tenminste de aangevinkte varianten in de te ondertekenen koop-/ aanneemovereenkomst zullen worden opgenomen.

  Wij werken in overeenstemming met de vigerende wetgeving c.q. de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De door u ingevulde gegevens worden door ons ontvangen, verwerkt en (aan derden) verstrekt in het kader van, en gedurende de looptijd van, de verkoopprocedure van het project waarvoor u zich aanmeldt. Behalve met de bij het verkoopproces betrokken interne medewerkers van NBU worden uw gegevens uitsluitend gedeeld met de bij het project betrokken makelaars.*