VOORINSCHRIJVING.

Voorinschrijving (stap 1)
Heeft u woningvoorkeuren na het zien van het woningaanbod? We geven u nú al de gelegenheid om uw voorkeuren kenbaar te maken! Vul daarvoor onderstaand formulier volledig in.

Let op: U kunt tot 7 maart 23.59 uur voorinschrijven!

Hoe verloopt het verkooptraject:

Stap 1: Voorinschrijving (loopt van 1 maart 8.00u t/m 7 maart 23.59u a.s.)
Tijdens de voorverkoop is nog niet álle verkoopinformatie beschikbaar. Wél delen wij met u alvast de schetsplattegronden via de website. Zodoende kunt u al een mening vormen over de woning van uw voorkeur. De kostprijsberekening is nog in volle gang, vandaar dat wij momenteel nog met bandbreedtes van verkoopprijzen werken. Als u zich inschrijft voor de voorverkoop wordt u een ‘vroege vogel’. U geniet dan straks bij de officiële start verkoop van een exclusief voordeel: u bent dan als een van de eersten in de gelegenheid om een optie te nemen op uw droomwoning indien u zich ook bij de officiële verkoop inschrijft.

Verkooptraject – stap 2: Officiële verkoop (datum volgt)
Bij de start van de officiële verkoop hebben wij alle definitieve verkoopinformatie gereed. Wij omvatten dit in prachtige brochure die wij hopelijk in persoon aan u kunnen gaan overhandigen. Vanaf dat moment staat ook ons verkoopteam klaar om al uw vragen te gaan beantwoorden. Daarover later meer.

Let op: ook indien u zich heeft ingeschreven in de voorinschrijvingsfase, dient u zich nogmaals digitaal in te schrijven bij de officiële verkoop. De instructies hiervoor volgen later. Reden daarvoor is dat bij de officiële verkoop pas alle definitieve verkoopinformatie beschikbaar is. Het kan dus zijn dat uw voorkeuren wijzigen. Enkel als u zich heeft ingeschreven bij de voorinschrijving (stap 1) profiteert u van het ‘vroege vogel’ voordeel.

Inschrijfformulier