Succesvolle Drive Thru
Afgelopen zaterdag is tijdens de Drive Thru het startschot gegeven voor start verkoop van de Buitenkans. Op deze succesvolle dag mochten de eerste geïnteresseerde de brochure in ontvangst nemen uit handen van ons verkoopteam.

Officieel inschrijven
De officiële inschrijving is gestart, en loopt tot 11 april 23:59 uur. Alle inschrijvingen worden geïnventariseerd en uiterlijk 16 april verneemt u via de makelaar of er voor u een woning is gereserveerd. Indien op dat moment nog geen woning voor u kan worden gereserveerd, dan wordt u op de reservelijst geplaatst. Let op; ook als u zich bij de voorinschrijving heeft aangemeld en dus een “vroege vogel” bent, dient u zich via deze pagina officieel in te schrijven.

Inschrijfformulier
Op deze pagina vind u het digitale (officiële) inschrijfformulier van de Buitenkans. Middels dit digitale formulier krijgt u de mogelijkheid zich in te schrijven voor een van de woningen. Het formulier dient digitaal ingevuld te worden en verstuurd te worden door op de knop “verstuur” onderaan deze pagina te klikken. U krijgt vervolgens per mail een bevestiging van uw inschrijving.